BRUNCHEN

Met enige regelmaat serveren we op zondagen weer een uitgebreid brunchbuffet waarvoor reserveren gewenst is.

Data en prijzen luxe brunchbuffet:

  • Zondag 15 december 2024, 11.00 – 14.00 uur

Tarieven:
Volwassenen € 34,50 p.p.
Kinderen (basisschool) € 17,50 p.p.
Kinderstoel € 8,50

Data en prijzen luxe kerstbrunch:

  • Eerste kerstdag 25 december, 11.00 – 14.00 uur
  • Tweede kerstdag 26 december, 11.00 – 14.00 uur

Tarieven:
Volwassenen € 42,50 p.p.
Kinderen (basisschool) € 22,50 p.p.
Kinderstoel € 9,50

GROEPEN

Met een gezelschap vanaf 20 personen kunt u ook op andere dagen/ momenten en andere tijden komen eten op afspraak.

Menukaart brunch

Met enige regelmaat serveren we op zondag luxe brunches welke o.a. bestaan uit:

  • Runderbouillon
  • Tomatensoep
  • Stokbrood & kruidenboter
  • Assortiment; minibroodjes, croissantjes
  • Minisaucijzen/ worstenbroodjes
  • Suikerbrood (klöntjeswèk)
  • Kaas, ham en zoet beleg
  • Huisgemaakte “kalde schotel”
  • Verse fruitsalade
  • Diverse pastasalades, met pesto en tomaat
  • Carpaccio
  • Kaasplateau
  • Frisse rauwkostsalades met huisgemaakte dressings
  • Vers gepocheerde zalm met een cocktailsaus
  • Gerookte zalm
  • Pasteitje met huisgemaakte ragout
  • Gehaktballetjes in een tomatensaus
  • Plakjes beenham met een romige honing-mosterdsaus
  • Frietjes & aardappelgarnituren
  • Dessertbuffet , overheerlijke creatie van zoete lekkernijen
  • koffie & thee, melk, water en jus d’orange
Menukaart kerstbrunch
  • Runderbouillon
  • Tomatencrèmesoep met balletjes
  • Stokbrood & kruidenboter
  • Assortiment; minibroodjes, croissantjes, koffiebroodjes, mini saucijzenbroodjes en worstenbroodjes
  • Kerstbrood & suikerbrood (klöntjeswèk)
  • Kaas, ham en zoet beleg

 

  • Huisgemaakte “kalde schotel”
  • Aardappelsalade
  • Verse fruitsalade
  • Diverse pastasalades, o.a. pesto en tomaat
  • Carpaccio, met een truffel dressing en Parmezaanse kaas
  • Wildpaté met huisgemaakte uien jam
  • Kaasplateau
  • Frisse rauwkostsalades met huisgemaakte dressings (vegetarisch)
  • Visschotel met o.a. vers gepocheerde zalm met een cocktailsaus

 

  • Pasteitje met huisgemaakte ragout
  • Runderstoofpotje met champignons, paprika en ui in een krachtige saus
  • Gehaktballetjes in een tomatensaus
  • Plakjes beenham met een romige honing-mosterdsaus
  • Vegetarische gerechten
  • Frietjes & aardappelgarnituren

 

  • Dessertbuffet , feestelijke en overheerlijke creatie van zoete lekkernijen

 

  • inclusief koffie & thee, jus d’orange, appelsap, water en melk
  • Voor de kleintjes wordt op verzoek snacks gebakken en is er ranja